h1

11 milioane de dolari pentru cel mai scump brad din lume!

December 19, 2010
Cel mai scump brad din lume costa 11 milioane de dolari (FOTO)

Un brad de Craciun in valoare de 11 milioane de dolari suna ireal, dar numai faptul ca a fost amplasat in holul principal al unui hotel de sapte stele din Emiratele Arabe Unite face totul sa para mai credibil.

Conform lui Hans Olbertz, director general al Hotelului Palace din Emirate, acesta este cel mai scump pom de Craciun din lume. Dar ce anume face ca un brad sa coste atat de mult? Asa cum este de asteptat, imensa valoare este data de faptul ca, in locul ornamentelor traditionale, pomul este decorat cu bijuterii si podoabe extrem de scumpe, alaturi de cateva globuri din aur si argint, precum si de o instalatie luminoasa.

Bradul artificial, nu mai inalt de patru metri valora, initial, 10.000 de dolari, dar aceasta suma a tot crescut pe masura ce aur, perle, diamante, safire si alte pietre pretioase furnizate de Style Gallery au fost adaugate. In acest moment, 181 de bijuterii decoreaza cel mai scump pom de Craciun al lumii.

Poate ca ideea unui brad de 11 milioane de dolari nu ar parea atat de iesita din comun pentru cineva care stie ca Hotelul Palace din Emirate ofera un pachet de sapte zile la pretul de “numai” un milion de dolari, care include o masina de lux si un avion privat la dispozitia musafirului. Proprietarii opulentului hotel din Abu Dhabi planuiesc sa contacteze Cartea Guinness a Recordurilor cu privire la creatia lor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: